domingo, 16 de octubre de 2011

Aprenent amb l'ordinador


En l’actualitat s’utilitzen cada vegada més els ordinadors a l’aula, tal volta vostès pensen que açò siga una distracció per als vostres fills, però com tot, les noves tecnologies tenen avantatges i inconvenients.
Un dels avantatges és que si els xiquets treballen a classe amb l’ordinador, no hauran de portar quatre o cinc llibres a l’esquena, a més es poden documentar d’una manera més amplia, ja que en Internet poden trobar un infinitat de coses. Així que els alumnes poden enriquir els seus coneixements mitjançant vídeos, revistes educatives, enciclopèdies virtual, exercicis complementaris... A més, l’ordinador també es pot utilitzar per a trencar la rutina de tots els dies amb jocs interactius que trobem a Internet.
A pesar de tot, som conscients de que a vegades els alumnes no saben diferenciar quan s’acaba el joc, però per això estem nosaltres, que som els que hem de conscienciar als alumnes; amb l’objectiu de que diferencien quan han d’estar prestant atenció i quan gaudir del que més els agrada d’Internet que son els xarxes socials i els jocs.
Per finalitzar direm que, en els últims anys la tecnologia a avançat fins al punt de que tota la nostra vida gira en torn a ella, per aquesta raó l’escola no pot quedar-se enrere i ha d’avançar al mateix temps que la societat.

No hay comentarios:

Publicar un comentario