lunes, 28 de noviembre de 2011

Important!

Us escrivim aquesta carta per ha comunicar-os unes coses. Per una part, us informem de que la classe d’ angles que els vostres fills reben els dimarts i dijous canviarà de data. A partir de la setmana que ve s’impartirà els dimecres i els divendres. Actualment, tenen dos hores setmanals que es mantindran fins final de mes.
A partir de aquest moment, el nou professor, John Par, lis donarà deu mensuals, repartides segons el seu criteri. Si teniu cap problema, el trobareu al despax general de nou a deu.
En segon lloc i respecte a l’excursió, recordeu que inicialment, teníem la intenció d’anar al Museu del Vi de Monóvar. Però no podrem anar perquè no vam demanar amb antelació les entrades i ara no queden per aquest mes. 
Alguns de vosaltres no heu ingressat els dines de la quota de material. El número del comte corrent on heu fe fer l’ingrés apareix al document que us adjunte.
També podeu entregar directament els dines al encarregat del menjador. El trobareu de nou a onze a la secretaria.
Teniu a la vostra disposició  el <<Bloc de Cicle>>. Com vam acordar a la ultima reunió, colgarem tota la informació que veiem que siga interesant. Així aconseguirem aprofitar almenys dos de les reunions que solem fer anualment. La direcció és: http://tossaldemillar.blogspot.com.
Finalment, hem de comunicar-os que el Claustre de professors d’aquest centre, actualment cridat CEIP 45 de la Cañada de Fenollar, ha estudiat la proposta de nova denominació que ha sigut tramitada per l’AMPA.
Recordeu que va haver-hi una consulta popular promoguda per l’AMPA per ha triar un nou nom per ha l’escola entre diverses possibilitats. Va quedar al primer lloc el nom de <<Tossal de Millar>>, que, com sabeu, es la denominació de la zona on està situat. Desprès d’un intens debat, el claustre va aprovar el nombre de <<Tosal de Millar>>, escrit amb una sola essa. Es van adduir arguments a favor i en contra. Entre els primers, es va comentar que aquesta era l’ortografia que sempre s’havia utilitzat en la zona, i que ara no era moment de modificar res. Per altra banda, el grup que defenia la proposta inicial aprovada per l’AMPA va dir que la paraula <<tossal>> no pertany al castellà sinó al català i, per tant, son les regles ortogràfiques del català les que han de prevaldre i, en conseqüència, tan sol existeix la possibilitat de escriure-ho amb dos esses. A més  van afegir que segons la Llei d’us i Ensenyament del Valencià, La Cañada, és zona de predomini lingüístic del valencià i açò implica que la toponímia menor ha de mantenir la forma del valencià si existeix.
La votació va donar com a vencedora la contra proposta del claustre i és així como s’elevarà al Consell Municipal. Tots els mestres i les mestres del primer cicle de primaria de l’ escola, tant del PIP como del PEV i del PIL, creiem que el claustre ha comès un error que intentarem que es corregisca.
Si penseu que aquest tema mereix vostra atenció, per favor, visiteu l’entrada del bloc que obrirem demà sobre el tema per ha enviar-nos comentaris amb idees que pugen orientar qüestió.
Esperem els vostres comentaris.
Una abraçada.
Els mestres i les mestres. Primer cicle. 

No hay comentarios:

Publicar un comentario